Η προσέγγισή μου

Εχω εκπαιδευτεί στη Συμβουλευτική, τον Επαγγελματικό Προσανατολισμό και στην αξιολόγηση προσωπικότητας MMPI-2 για κλινική & δικαστική χρήση. Σε συνδυασμό με την εκπαίδευσή μου στη Γνωσιακή-Συμπεριφοριστική Θεραπεία και την πολύχρονη εμπειρία μου, μπορώ να συνεισφέρω συνεργατικά στη διαχείριση των θεμάτων σας με επιτυχία.

 

Στόχος μου είναι να σας προσφέρω άνεση και φροντίδα, καθώς και έναν ασφαλή και μη επικριτικό χώρο για να μιλήσετε για τα πάντα και για οτιδήποτε. Μερικές φορές θέλουμε απλώς κάποιος να ακούσει, και ακόμη κι αυτό μόνο μπορεί να είναι, τροποντινά, θεραπευτικό. Είμαι πρόθυμος να σας βοηθήσω να κατανοήσετε καλύτερα τις σκέψεις και τα συναισθήματά σας. Ως ψυχοθεραπευτής εργάζομαι με άτομα σαν κι εσάς προκειμένου να τα βοηθήσω να διαχειριστούν μια σειρά ψυχολογικών ζητημάτων όπως άγχος, κατάθλιψη, θυμό, προβλήματα σχέσεων και αυτοπεποίθησης καθώς και δυσκολίες που άπτονται του οικογενειακού και γονεϊκού ρόλου.  Είμαι ικανός να κατανοήσω εσωτερικές συγκρούσεις καθώς και να αντιμετωπίσω τη διαδικασία σκέψης, τα συναισθήματα και τη συμπεριφορά κάθε ατόμου με σεβασμό, ευαισθησία και ενσυναίσθηση. Κατά τη διάρκεια αυτών των ετών, έμαθα πώς να δουλεύω με θέματα διαφορετικότητας, αλλαγής ρόλων ζωής και συγκρούσεων. 

 

Για την αξιολόγηση της προσωπικότητας χρησιμοποιώ το πλέον έγκυρο τεστ προσωπικότητας το MMPI-2 και άλλα αξιόπιστα ψυχομετρικά εργαλεία που μαζί με τη συνέντευξη βοηθούν στη τελική εκτίμηση της προσωπικότητας και των δυνατών σημείων του χαρακτήρα σας

 

Ο επαγγελματικός προσανατολισμός  συμπεριλαμβάνει την χρήση εξειδικευμένων ερωτηματολογίων και συμβουλευτική συνέντευξη προκειμένου να αναγνωριστούν και να συζητηθούν οι ανάγκες, οι δεξιότητες και οι ικανότητες του ενδιαφερομένου αλλά και  "μαθημένες" συνήθειες που δυνητικά μπορεί να αποδειχθούν τροχοπέδη στην επαγγελματική εξέλιξη του ατόμου.

Όσον αφορά τη βέλτιστη απόδοση (peak performance) χρησιμοποιώ ευρέως αποδεκτά πρωτόκολλα νευροανάδρασης ως συμπληρωματικά εργαλεία για τη βελτίωση της εστίασης της προσοχής, της συγκέντρωσης και της φαντασίας ώστε ο ενδιαφερόμενος να ανταποκρίνεται αποτελεσματικά στις απαιτητικές συνθήκες εργασίας του. Οι καλλιτέχνες και οι σκακιστές μπορούν να ωφεληθούν τα μέγιστα από τη χρήση της νευροανάδρασης.

 

Εχω επενδύσει στη σύγχρονη τεχνολογία καθώς αυτή προσφέρει επιπλέον μη-παρεμβατικά εργαλεία για τη διαχείριση επίμονων προβλημάτων (δυσκολίες ύπνου, αδυναμία χαλάρωσης, χρόνια κατάθλιψη, διαχείριση πόνου, φοβίες) που πιθανόν ταλαιπωρούν ανθρώπους σαν κι εσάς.

PeopleForward

Πανεπιστημίου 39

Αθήνα, 105-64

Τηλ: +30 - 6932525594

Δευ - Παρ: 5.30μμ - 9.30μμ

ΠΡΩΤΗ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΔΩΡΕΑΝ

Συνεδρίες Σάββατο & Κυριακή

κατόπιν συνεννόησης​​.

© 2020 by Michael Batakis. Proudly created for PeopleForward.gr